Pages navigation menu

Datingtips en datingsites

Seniorengeluk. Vind een maatje die bij u past.

Seniorengeluk. Vind een maatje die bij u past.

Seniorengeluk

Van bijzonder belang voor de Senioren die op zoek zijn naar liefde is er Seniorengeluk.be. Een aantrekkelijke Belgische dating site voor elke man en vrouw die op zoek is naar een waardevolle vriendschap, een langdurige liefdesrelatie of gewoon een plezante date wil. De site wordt dagelijks door tientallen senioren bezocht, die een date wel zien zitten.

Hoe werkt online dating?
Wilt u meteen aansluiten bij de Senioren die reeds aangemeld zijn? Meld u dan nu gratis aan en kijk rond op de grootste senioren datingsite van België. Het kost niets en u kunt vrijblijvend en vooral anoniem beginnen aan online dating met amusante senioren. Iedere persoon die zich gratis aanmeld kan meteen beginnen met het aanmaken van een profiel, profielen van anderen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en standaard zoeken. 

Wilt u zich bedienen van deze senioren datingsite dan kunt u een VIP abonnement afsluiten. Voor een vastgestelde som kunt u naast de gratis functies ook chatten, eigen berichten sturen, extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken en berichten lezen.

Wat kost een abonnement?
Voor de VIP toegang betaald u met credits. Per dag kost dit 10 credits. De vaste som voor de credits en het aantal dagen dat gij er gebruik van kunt maken:
140 Credits voor EUR15,99 (=14 dagen VIP-toegang)
300 Credits voor EUR27,99 (=30 dagen VIP-toegang)
900 Credits voor EUR59,99 (=90 dagen VIP-toegang)
1800 Credits voor EUR99,99 (=180 dagen VIP-toegang)

Meld u gerust gratis aan om rond te kijken tussen alle profielen.