Pages navigation menu

Datingtips en datingsites

Metjou, vind je droomdate

Metjou, vind je droomdate

Zoek jij een leuke date of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van dating? Kijk dan eens op de dating site metjou.

Singles zoals jij kunnen hier de Ware Jacob vinden. Metjou richt zich op alle doelgroepen. Je kunt je inschrijven door middel een gratis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap. Met het gratis lidmaatschap kun je een gratis profiel aanmaken waarmee je rustig kunt kijken en selecteren op leeftijd, regio, opleiding, uiterlijk, en gezamenlijke interesses. Het enige nadeel is dat je de andere leden alleen met hoofdfoto leert kennen. Je hebt dus beperkt toegang tot de informatie van de andere leden.

Je kunt ook kiezen voor volledig lidmaatschap. Hierbij vul je profiel zo volledig in om zoveel mogelijke reacties voor optionele dates met meerdere foto’s te verkrijgen. Tegelijkertijd kun je een flirt sturen naar de date die je interesseert. Een volledig lidmaatschap kost €15,99 per maand. Er zijn echter ook goedkopere opties wanneer je een langer abonnement aanschaft. Als volledig lid kun je oneindig veel berichten en flirts sturen. Ook kun je chatten en zien wie jouw profiel heeft bezocht.

Metjou is onderdeel van Safe Dating Networks. Een bedrijf welke al ruim 7 jaar actief is in de datingmarkt en al meer dan 1 miljoen leden heeft in België en Nederland.

Naar Metjou