Pages navigation menu

Datingtips en datingsites

Match4me, dé datingsite voor hogeropgeleiden

Match4me, dé datingsite voor hogeropgeleiden

Match4me, dé datingsite voor hogeropgeleiden

Match4me bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Dit maakt deze datingsite één van de langst actieve online datingsites. Oorspronkelijk begonnen in Nederland, maar sinds 7 jaar ook actief in België.

Match4me richt zich actief op de hoger opgeleiden. Het is nooit de intentie geweest om de grootste datingsite te zijn. Maar wel de beste in de doelgroep. Deze strategie werpt haar vruchten al 10 jaar af.

Volgens Match4me is online dating niet meer het snel vinden van een partner. Tegenwoordig is de doelgroep actief op zoek naar een partner en waardeert daarbij de hulp welke geboden wordt. Zo is het bij Match4me mogelijk om een datingcoach in te schakelen en deel te nemen aan speeddate avonden verspreid door het land. Ook wordt elk profiel handmatig gescreend om kwaliteit te waarborgen.

Online dating is de afgelopen 10 jaar veranderd. In het verleden was een profielfoto en een korte tekst voldoende. Tegenwoordig is de interactie belangrijker. Mensen willen weten met wie ze in contact zijn voordat ze in het echte leven ontmoeten. Maar mensen zijn ook kritischer geworden over hoe ze zichzelf profileren via een datingwebsite.

Gratis abonnement:

Met een gratis abonnement kan je je profiel samenstellen en 5 foto’s toevoegen. Je kan onbeperkt zoeken naar andere leden en 10 interesse berichten per dag versturen. Tevens kan je al je inkomende berichten lezen.

Volledig abonnement:
Een betaald abonnement geeft je, naast de voordelen van het gratis lidmaatschap, het voordeel dat je persoonlijk kan antwoorden op alle berichten. Ook kan je zien wie jouw profiel heeft bezocht en je kan chatten met andere leden.

Kosten volledig abonnement:

1 maand € 17,95 € 0,60 per dag
3 maanden € 39,95 € 0,44 per dag
6 maanden € 59,95 € 0,33 per dag
1 jaar € 89,95 € 0,25 per dag

Naar Match4me