Pages navigation menu

Datingtips en datingsites

Maatjemeer-match, vind hier je volslanke match!

Maatjemeer-match, vind hier je volslanke match!

Doelgroep voor dating via Maatjemeer-Match.be

Maatjemeer-Match.be richt zich op volslanke mensen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een vaste relatie. Voor deze doelgroep is Maatjemeer-Match.be de populairste site van het land binnen online dating.

Voor singles met een maatje meer is de drempelvrees voor dating via internet een pak hoger. De website Maatjemeer-Match.be wil hier op inspelen door wederzijds respect en vertrouwen als basis te hanteren.

Inschrijven via de site maakt dating heel eenvoudig en de basis is volledig gratis. U kan op uw eigen tempo op zoek gaan naar de juiste date via profielen, interesses, eigenschappen en nog zo veel meer, waarbij de eerste contacten gegarandeerd anoniem verlopen. U bepaalt zelf wanneer u het contact via chat of persoonlijke berichten verder wil uitbouwen en tot een date wil komen.

Je date benaderen via betalende toegangsvormen

Om gebruik te kunnen maken van meerdere functionaliteiten op de website dient u gebruik te maken van een betalende Toegangsvorm, een soort abonnement als het ware dat uitgedrukt staat in credits, de interne betalingsvorm. Een maand VIP-toegang kost u bijvoorbeeld 300 credits, wat overeenkomt met 27,99 EUR. De credits worden goedkoper naargelang u er meer koopt. 900 credits geven 3 maanden toegang tot dating via internet voor slechts 59,99 EUR. Een half jaar kost u 99,99 EUR oftewel 1800 credits.

Succes

Uit de vele succesverhalen die u op de site kan lezen blijkt dat dating via internet geen loos begrip is. En zeker met een site die zorgvuldig met haar doelgroep omgaat, is de kans van slagen groter. Een zorgvuldig uitgezochte date via internet is een interessant hulpmiddel voor het uitbouwen van een mooie toekomst!

orange_button_small_bezoek site