Pages navigation menu

Datingtips en datingsites

50plusmatch, dating voor actieve 50-plussers

50plusmatch, dating voor actieve 50-plussers

50plusmatch.be is dé datingsite voor actieve vijftig plussers die op zoek zijn naar een levenspartner, een maatje, een gesprekspartner of een date. 50plusmatch.be kan ú helpen samen een prachtige tijd tegemoet te gaan.

Dating op 50plusmatch.be
50plusmatch.be biedt twee verschillende soorten manieren van dating aan. U kunt zich gratis inschrijven. U maakt u eigen profiel aan en kunt uitgebreid zoeken naar andere profielen om de geschikte persoon voor u te vinden. Laat een bericht achter en kijk welke profielen geschikt zijn om af te spreken. De andere persoon kan op zijn of haar beurt uw foto zien en wat uw interesses zijn.

Premium accounts op 50plusmatch.be
De premium abonnementen van 50plusmatch.be bieden u de mogelijkheid om onbeperkt berichten te sturen en uw profiel zo uitgebreid mogelijk aan te vullen. U kunt dan zien wie u profiel bezocht heeft en een bericht sturen naar de potentiële partners en om zo tot een afspraak te komen. De kosten voor de verschillende abonnementen variëren van de tijd die u op de 50plusmatch.be aanwezig bent om uw partner te vinden. Wilt u één maand u uitbreid zoeken naar een partner dan kost dat EUR 17,95. Drie maanden gebruik maken van 50plusmatch.be is EUR 39,95. Zes maanden kost EUR 59,95 en een heel jaar onbeperkt daten is EUR 89,95.

Naar_50plusmatch